برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید
  • 1404/02/05 - 02:05
  • - تعداد بازدید: 14
  • - تعداد بازدیدکننده: 13
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
  • /Ztea
به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه

طعم نوستالژیک سفره‌های ایرانی بر‌می‌گردد

مهندس رضا محمودی، رئیس دبیرخانه شورای امنیت غذایی آذربایجان غربی با ابراز نگرانی از شیوع بیماری‌های قلبی -عروقی، گوارشی و دیابت در استان، مصرف گسترده نان سفید را یکی از عوامل اصلی این مشکل عنوان می‌کند،

وی گفت: «آرد سفید فاقد فیبر است و همین امر باعث مشکلات گوارشی و افزایش ریسک بیماری‌های مزمن می‌شود.»

مهندس رضا محمودی اضافه کرد: «نان کامل یا سبوس‌دار، به دلیل وجود فیبر به هضم غذا کمک کرده و از بروز یبوست و سایر مشکلات روده‌ای جلوگیری می‌کند.»

رئیس دبیرخانه شورای امنیت غذایی آذربایجان غربی تأکید کرد: نان سبوس‌دار نقش مهمی در کنترل قند خون و فشارخون دارد.  با توجه به اینکه عرضه نان سبوس‌دار، در محل کارخانه‌ آرد فردوس آغاز شده است.

 رئیس دبیرخانه شورای امنیت غذایی آذربایجان غربی گفت: «یکی از بزرگ‌ترین چالش‌ها، کمبود آگاهی مردم از فواید نان سبوس‌دار است.

مهندس رضا محمودی بیان کرد: برنامه‌های آموزشی گسترده‌ای را برای افزایش سواد غذایی مردم در نظر گرفته‌ایم.

وی در ادامه‌ صحبت‌های خود از برگزاری جلسات تخصصی با دستگاه‌های اجرایی ذی نقش و برنامه‌ریزی برای کاهش تولید آرد سفید و جایگزینی آن با آرد سبوس‌دار خبر داد

  • گروه خبری : آخرین اخبار
  • کد خبر : 16045
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب