به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه
طعم نوستالژیک سفرههای ایرانی برمیگردد

مهندس رضا محمودی، رئیس دبیرخانه شورای امنیت غذایی آذربایجان غربی با ابراز نگرانی از شیوع بیماریهای قلبی -عروقی، گوارشی و دیابت در استان، مصرف گسترده نان سفید را یکی از عوامل اصلی این مشکل عنوان میکند،
وی گفت: «آرد سفید فاقد فیبر است و همین امر باعث مشکلات گوارشی و افزایش ریسک بیماریهای مزمن میشود.»
مهندس رضا محمودی اضافه کرد: «نان کامل یا سبوسدار، به دلیل وجود فیبر به هضم غذا کمک کرده و از بروز یبوست و سایر مشکلات رودهای جلوگیری میکند.»
رئیس دبیرخانه شورای امنیت غذایی آذربایجان غربی تأکید کرد: نان سبوسدار نقش مهمی در کنترل قند خون و فشارخون دارد. با توجه به اینکه عرضه نان سبوسدار، در محل کارخانه آرد فردوس آغاز شده است.
رئیس دبیرخانه شورای امنیت غذایی آذربایجان غربی گفت: «یکی از بزرگترین چالشها، کمبود آگاهی مردم از فواید نان سبوسدار است.
مهندس رضا محمودی بیان کرد: برنامههای آموزشی گستردهای را برای افزایش سواد غذایی مردم در نظر گرفتهایم.
وی در ادامه صحبتهای خود از برگزاری جلسات تخصصی با دستگاههای اجرایی ذی نقش و برنامهریزی برای کاهش تولید آرد سفید و جایگزینی آن با آرد سبوسدار خبر داد
نظر دهید